Звездин новогодишњи караван завршен обиласком Републике Српске

77

Црвена звезде је успешно завршила новогодишњи караван, а последњег дана акције “Од рођења мог” посетили смо малишане из Бања Луке, Приједора и Козарске Дубице.

Црвено-бели Деда Мраз је наставио обилазак Републике Српске и малишане рођене у 2021. години обрадовао вредним Звездиним новогодишњим пакетићима. Експедиција нашег клуба је поделу пакетића започела у Бања Луци где смо обрадовали шест беба, а затим се упутила ка Приједору и Козарској Дубици где смо доставили по један пакетић.

Као и претходног дана осим Деда Мраза који је највише привлачио пажњу најмлађих, Звездин аутобус је изазивао одушевљење мештана сваког града, а насмејана лица пролазника који угледају обележја Црвене звезде смо могли да уочимо на сваком кораку. Родитељи су били и више него задовољни због посете вољеног клуба, а њихове реакције биле су само још једна потврда да је Звезда поново била на висини задатка.

Обиласком Републике Српске је и званично завршен новогодишњи караван нашег клуба, током којег смо обрадовали велики број најмлађих чланова Звезде, а црвено-бели Деда Мраз одлази на заслужен одмор до децембра 2022. године.

Претходни текстКалендар Звездине 2021. године за понос
Следећи текстСа картом за Лудогорец на осмину финала Лиге Европе