Промене у менаџменту КК Црвена звезда мтс

70

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је дана 29.12.2021. године у Београду одржана прва седница новог сазива Председништва клуба у пуном саставу којим је председавао председник клуба др Небојша Човић.

КК Црвена звезда мтс обавештава спортску јавност да ће досадашњи генерални директор Клуба Филип Сунтурлић престати да обавља ту функцију од 1. јануара 2022. године.

КК Црвена звезда мтс овом приликом захваљује се Филипу Сунтурлићу на великој посвећености, његовом знању и стручности, као и раду и труду који је уложио на модернизацији и унапређењу клуба у свим његовим сегментима током десетогодишњег боравка у КК Црвена звезда (од 2011. до 2018. године на позицији директора маркетинга и од 2018. године до краја 2021. на позицији генералног директора) и жели му много здравља, среће и успеха у новим пословним изазовима и обавезама које га очекују.

Филип Сунтурлић: „Желео бих и овим путем да обавестим спортску јавност и на првом месту присталице нашег клуба, да сам у договору са руководством клуба, председником Небојшом Човићем коме дугујем велику захвалност за пружену прилику и деценију заједничког рада, одлучио да од Нове године престанем да обављам функцију генералног директора КК Црвена звезда мтс.

У претходној деценији постигли смо сви заједно много тога за нашу Црвену звезду у сваком смислу, на терену и у организацији клуба који је данас препознат и у европским и светским оквирима, што потврђују и многобројне награде и признања у претходном периоду.

Колико год да сам срећан вишегодишњим боравком у Црвеној звезди, и посебно учињеним, тај период је био изузетно динамичан и напоран. Због тога сматрам да је време да у Клуб стигне нова енергија како би Клуб који волим и за који ћу свим срцем навијати и у времену пред нама, наставио истим путем и остварио зацртане, по правилу високе циљеве.

Радећи за Клуб који волим, у спорту који волим, са људима које поштујем и волим, имао сам ту срећу и благослов да сви заједно испишемо неке од најуспешнијих страница у дугогодишњој историји КК Црвена звезда.

Ову прилику искористио бих да се захвалим свим људима у клубу, почев од председника Небојше Човића уз кога сам био цео десетогодишњи период и имао привилегију да радим и доста научим, преко најближих сарадника, тренера, стручног штаба, играча и бројних људи са којима сам сарађивао током једне деценије. Хвала вам!

Коначно, свим нашим члановима, члановима наше Скупштине, председништва, УО и легендама клуба, свим звездашима желим да се захвалим на подршци, верности и истрајности коју су показали свих ових година и били неизоставан део великих успеха Црвене звезде, која је данас на месту које јој и припада по својој историји, броју навијача и успесима које је постизала у претходних 76 година и где ће надам се на задовољство свих нас, бити и у будућности. Знам да Црвена звезда сада неће застати, већ ће наставити истим путем и остати најбоља у сваком смислу, сигуран сам у то!

Немањи и Милану желим пуно здравља, среће и на првом месту успеха на новим пословима у клубу који је данас стабилан и велики у сваком смислу.“

На састанку Председништва између осталог донето је више одлука важних за даљи рад и функционисање клуба, као и да ће функцију директора клуба уместо Филипа Сунтурлића обављати Немања Васиљевић, док на место спортског директора долази некадашњи играч нашег клуба Милан Дозет.

Такође, КК Црвена звезда мтс жели много успеха на новим пословима директорима Немањи Васиљевићу и Милану Дозету које очекују бројне обавезе и изазови на одговорним и врло важним местима која су заузели.

О свим даљим активностима КК Црвена звезда мтс благовремено ће информисати јавност.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстСа картом за Лудогорец на осмину финала Лиге Европе
Следећи текстЦрвена звезда мтс дочекује Зенит (четвртак, 19)