Црвена звезда мтс дочекује Борац

58

Кошаркаши Црвене звезда мтс само 40 сати након утакмице са Бајерном и још једне велике победе у Евролиги, морају да се окрену обавезама у регионалном такмичењу.

Већ у недељу од 18.45 часова црвено-бели су домаћини екипи Борца у оквиру 12.кола.

Екипа Црвене звезде тренутно води на табели са скором 10-1, док је екипа Борца 10. на табели са 4 победе и 6 пораза.

Ово ће бити 3. дуел два тима у регионалној лиги (Борац је дебитовао у такмичарској сезони 2020-2021) а до сада су црвено-бели забележили две победе.

Карте у продају за овај меч су већ пуштене по стандардним ценама за регионално такмичење, и могу се купити и на дан утакмице на благајни хале “Александар Николић”.

Тренер Дејан Радоњић: – Утакмица против Борца нам долази само 40ак сати након велике потрошње и напора у дуелу са Бајерном. Мораћемо на првом месту енергетски да одговоримо на овом мечу против екипе која је млада, али са неколико врло искусних играча и која ће тражити своју шансу, посебно ако не будемо били на нивоу који захтева један овакав меч – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Немамо превише времена за припрему овог меча након Бајерна, али ћемо се потрудити да спремни дочекамо Борац. Играћемо против екипе која има свој квалитет, тим који је спој искусних и врло талентоваих играча и мораћемо да одиграмо добар меч како би дошли до бодова.

Након овог меча, екипа Црвене звезде већ у уторак путује у Истанбул где их у среду очекује меч 17.кола Евролиге са Анадолу ЕФЕС-ом.

Претходни текстЗвезда кренула на новогодишњи караван
Следећи текстСисак преокретом у последњој трећини савладао Звезду