Станковић: Хвала Делијама, заједно делимо све

76

Фудбалери Црвене звезде су победом завршили први део сезоне, савладавши на тешком гостовању екипу ТСЦ-а из Бачке Тополе резултатом 3:2. Меч је протекао у сјајном ритму, о чему говори и резултат, а утиске после утакмице на којој су погађали Павков (2) и Иванић, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Тешка, али ипак лепа утакмица за нас, против веома мотивисаног противника. Излазимо из једне ситуације од које се још нисам потпуно опоравио, али ако је то све што треба да остане у 2021. години онда нека тако и остане. Момци су данас били сјајни, иако није било лако. Два пута смо се враћали и на крају заслужено победили – почео је Станковић.

Осврнуо се стратег нашег тима и на сјајну подршку која ни овог пута није изостала.

Желим да се захвалим Делијама који су и овог пута били за највећу могућу оцену, као и сваки претходни пут. Заједно делимо све и идемо даље. Са одмора морамо да се вратимо три пута јачи него што смо били, како би остварили зацртане циљеве. Све најбоље и пуно честитки, и видимо се у наредној години – рекао је шеф стручног штаба црвено-белих.

Претходни текстТСЦ – Црвена звезда 2:3 (2:2)
Следећи текстИванић: Европски меч за крај полусезоне