Иванић: Европски меч за крај полусезоне

53

Везни фудбалер нашег тима Мирко Иванић изнео је утиске после остварене победе (2:3) у последњем мечу ове полусезоне, који су црвено-бели одиграли против екипе ТСЦ-а на гостујућем терену.

Мислим да је данас била стварно једна европска утакмица у нашој Суперлиги, на овом дивном стадиону и амбијенту сматрам да смо и ми, али и они одиграли врхунски. Можда је пресудило наше искуство, играмо доста оваквих утакмица у Европи, могу да кажем да је то одлучило данас. Иако смо били видно уморни и исцрпљени, још једном смо показали наш квалитет и да заслужујемо да будемо ту где јесмо – истакао је Иванић.

Говорио је Иванић и о навијачима нашег клуба који су црвено-белима пружили велику подршку на мечу против ТСЦ-а.

Нема потребе да више понављамо колико нам подршка навијача значи. На свакој утакмици су ту, било да играмо у Србији или иностранству. Увек су ту за нас, овом приликом желео бих да им се захвалим на томе и да им поручим да наставе да нас бодре и у фебруару.

Осврнуо се Иванић на своје одличне партије, али и говорио о томе шта навијачи могу да очекују од њега у другој полусезони.

– Надам се да ћу бити још бољи у наставку сезоне. Пре свега треба да се одморим, мислим да ми је изузетно потребан одмор, као и целој екипи. После тога да се добро припремимо за наредне изазове.

Иванић је искористио прилику да свим навијачима честита предстојеће празнике.

Пожелео бих свима пуно здравља и среће, да проведу време са својим најближим и најдражим људима. Да дочекају следећу годину бољи него што су били у претходној, али и науче нешто ново – поручио је Иванић.

Претходни текстСтанковић: Хвала Делијама, заједно делимо све
Следећи текстЦрвено-беле убедљиве против Таша, Ана Мамоглу бројала до десет