Иванић постигао најлепши гол у новембру

82

Фудбалери Црвене звезде приказали су велику ефикасност током новембра и постигли укупно 12 голова у свим такмичењима, а верни чланови су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Мирко Иванић постигао против Лудогореца у оквиру петог кола групне фазе Лиге Европе.

У октобру изабраници Дејана Станковића су одиграли шест мечева, од тога три у националном шампионату, два у оквиру групне фазе другог по јачини такмичења на Старом континенту, док су једном одмерили снаге у шеснаестини финала Купа Србије. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Мирко Иванић на утакмици Црвена звезда – Лудогорец (1:0), Александар Драговић на утакмици Војводина – Црвена звезда (1:2), Ришаиро Живковић на утакмици Инђија – Црвена звезда (0:1), Гелор Канга на утакмици Младост – Црвена звезда (1:5), Александар Катаи на утакмици Младост – Црвена звезда (1:5).

За најлепши погодак у новембру навијачи су у анкети на нашој апликацији изабрали гол Мирка Иванића који је освојио 488 гласова. Феноменалан погодак фудбалера рођеног у Бачком Јарку који је веома прецизним и ефектним ударцем донео веома важна три бода нашем тиму, у борби за прво месту у групи Ф Лиге Европе, на сусрету против Лудогореца на нашем највећем стадиону. Са 311 гласова друго место заузео је гол Гелора Канге на утакмици против Младости из Лучана. Репрезентативац Габона је погодио на гостујућем терену у свом стилу – ударцем са дистанце. Треће место са 291 гласом заузео је погодак Александра Драговића, који је стамени штопер постигао на сусрету против Војводине на стадиону „Карађорђе“. Четврто место са 165 гласова по избору навијача припало је Александру Катаију за гол који је дриблер из Србобрана постигао на гостовању нашег тима у Лучанима против Младости, док је по избору највернијих чланова гол Ришаира Живковића подржало 112 симпатизера нашег клуба.

Претходни текстЗвездин историјски успех
Следећи текстПет европских година за понос