Наредне три утакмице ЕЛ, Црвена звезда игра у хали „Александар Николић“

48

Кошаркаше Црвене звезда мтс након гостовања у Санкт Петербургу, у кратком временском периоду очекују три везане утакмице у Београду и три спектакла против екипа Олимпијакоса, Барселоне и Бајерна.

Мечеви у Београду играће се према распореду најелитнијег европског клупског такмичења 09.12.2021. године (Олимпијакос), док су мечеви са Барселоном и Бајерном “дупло” коло које је на програму 14.12. и 17.12.2021.године!

Одлуком клуба све три утакмице (мечеви 14,15. и 16.кола ЕЛ) играће се у хали Александар Николић која је дом наших кошаркаша и хала у којој наш први тим тренира током целе сезоне.

Одлуку да се ови изузетно важни мечеви играју у дворани Александар Николић образложио је директор клуба Филип Сунтурлић: – Као клуб били смо приморани да сагледамо све аспекте и околности у којима тренутно радимо и функционишемо као клуб: и оне спортске, здравствене, као и пословне. Свесни смо да не можемо да задовољимо све аспекте, посебно онај пословни, али играње у хали Александар Николић сматрамо одлуком која је у овом тренутку најбољем интересу клуба из више разлога. Ова одлука да наредне три утакмице које су и са такмичарског аспекта врло важне за наш тим, може бити проширена и на неке наредне мечеве првог тима у ЕЛ које су заказане и планиране да се играју у Штарк Арени. Користим ову прилику да позовем све наше навијаче да пруже велику подршку нашем тиму у овом изузетно важним али и тешким мечевима, поштују све КОВИД протоколе, али и спортски фер навијају, како би избегли било какве казне Евролиге у наредном периоду.

О свим осталим важним информацијама које су везане за ове утакмице: од продаје карата, здравствених протокола, до позиција у хали за све власнике улазница за утакмице у Штарк Арени, КК Црвена звезда мтс ће се огласити посебним саопштењем почетком наредне недеље, пред утакмицу са Олимпијакосом.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстЦрвена звезда у плеј-оф рунди Еврокупа, противник актуелни шампион
Следећи текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија