Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

42

Наше бисере који своје фудбалско знање стичу у Омладинској школи Црвене звезде, предстојећег викенда очекује шест такмичарских утакмица у оквиру њихових првенстава. Мечеве омладинаца и кадета Црвене звезде, као и утакмицу сениора Графичара имаћете прилику уживо да испратите на Звезда ТВ и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Јуниори Црвене звезде дочекаће ИМТ у суботу у 13 часова на теренима иза југа Маракане. Наши бисери овај меч дочекују у одличном расположењу, након победе и великог преокрета против екипе Чукаричког (1:2). Црвено-бели тренутно заузимају другу позицију у домаћем шампионату са 36 освојених бодова, али треба нагласити да имају три утакмице мање од остатка тимова у лиги. Директан пренос утакмице наших омладинаца против ИМТ-а имаћете прилику да испратите на Звезда ТВ, као и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Кадетска селекција Црвене звезде у суботу од 15 часова дечекује екипу Аде у оквиру 17. кола националног првенства. Као и омладинци, и кадети су славили у претходном колу на тешком гостовању против екипе Чукаричког резултатом 2:3, голом у самом финишу меча. Изабраници Слађана Николића тренутно заузимају прву позицију са 43 освојена бода, а верујемо да ће дати све од себе да се победнички низ настави. Као и сусрет омладинаца, и дуел кадета Црвене звезде против Аде моћи ћете да испратите уживо на Звезда ТВ, и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

Сениори Графичара ће дочекати Рад у понедељак од 13 часова у оквиру 21. кола Прве лиге Србије. Талентовани фудбалери које са клупе од недавно предводи Марко Неђић, у прошлом мечу направили су велики подвиг, и остали непоражени против Будућности (2:2), иако су наши бисери током већег дела утакмице имали два играча мање. Играчи које носе дрес нашег развојног тима тренутно заузимају 14. позицију са 17 освојених бодова, а верујемо да ће против Рада покушати да се врате на победнички колосек и упишу вредна три бода у наставку такмичења. Поред утакмица омладинаца и кадета Црвене звезде, и дуел сениора Графичара против Рада моћи ћете да директно испратите на Звезда ТВ, али и на Јутјуб каналу Звезда ТВ.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, кадети – Графичар – Земун

Субота, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – ИМТ ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 15 часова, кадети – Црвена звезда – Ада ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 17 часова, омладинци – Графичар – Земун

Недеља, 11 часова, млађи омладинци – 011 – Црвена звезда

Понедељак, 13 часова, ПЛС – Графичар – Рад ЗВЕЗДА ТВ

Претходни текстНаредне три утакмице ЕЛ, Црвена звезда игра у хали „Александар Николић“
Следећи текстЗвезда угостила хероје овог доба