Звездаши на каљењу – Сјајни Васиљевић

75

У претходном такмичарском колу, укупно девет фудбалера који су ове сезоне на позајмицама наступило је за своје клубове. Један од најзапаженијих током овог викенда био је талентовани чувар мреже Никола Васиљевић који је имао веома значајну улогу у победи његовог тима.

Чувар мреже крушевачког Напретка, Никола Васиљевић, одиграо је свих 90 минута у победи његове екипе над Радничким из Крагујевца резултатом 1:2 и био један од најзаслужнијих за тријумф клуба у коме наступа, те је тако наставио да бележи добре партије ове сезоне. Млади Милан Илић је одиграо цео меч у победи Лознице над Графичаром резултатом 2:0. Талентовани десни бек, је одиграо беспрекорно у дефанзиви и још једном оправдао поверење стручног штаба.

Млади Данило Радоњић, ушао је са клупе у победи Тимока над екипом Будућности из Добановаца резултатом 2:0. Везни фудбалер рођен 2000. године провео је на терену 11 минута, а пред сам крај меча успео је и да се упише у листу стрелаца и потврди победу своје екипе. Ибрахим Мустафа, који ове сезоне наступа за Раднички из Сремске Митровице, уписао је 90 минута у поразу његовог тима од Инђије са 0:3. Иако је његов тим поражен, талентовани шпиц је одиграо још један добар меч у Првој лиги Србије.

Искусни дефанзивац, Срђан Бабић, је одиграо целу утакмицу у ремију Алмерије са екипом Хуеске резултатом 0:0 у оквиру 18. кола ЛаЛиге 2. Стамени штопер још једном одличном партијом показао је да је тренутно у фантастичној форми, што доказује из меча у меч.

Мартин Новаковић и Владимир Лучић одиграли су по 58 минута у ремију ИМТ-а са екипом Младости резултатом 1:1, док је шпиц Бачке, Лука Марковић, одиграо 16 минута у ремију његовог тима са новосадским Кабелом (1:1). Срђан Спиридоновић, који ове сезоне носи дрес грчког Астромитоса је провео 22 минута на терену у поразу његове екипе од Астераса резултатом 6:2.

БИЛАНС ИГРАЧА НА КАЉЕЊУ:

Никола Васиљевић, 90 минута, победа против Радничког из Крагујевца (1:2)

Милан Илић, 90 минута, победа над Графичаром (2:0)

Срђан Бабић, 90 минута, реми са Хуеском (0:0)

Мартин Новаковић, 58 минута, реми против Младости (1:1)

Владимир Лучић, 58 минута, реми против Младости (1:1)

Лука Марковић, 16 минута, реми са Кабелом (1:1)

Срђан Спиридоновић, 22 минута, пораз од Астераса (6:2)

Данило Радоњић, 11 минута и гол, победа против Будућности из Добановаца (0:2)

Ибрахим Мустафа, 90 минута, пораз од Инђије (0:3)

Претходни текст„Црвено-бела крв“ широм Србије и Републике Српске
Следећи текстУ сусрет противнику – Вождовац