Станковић: Преокрет у правом тренутку

69

Фудбалери Црвене звезде славили на тешком гостовању против екипе Младости у Лучанима резулататом 5:1 у оквиру 17. кола националног шампионата. Црвено-бели су имали контролу током већег дела меча, а највише се истакао Александар Катаи који је уписао хет – трик. Поред Катаија, погађали су и Гелор Канга и Мирко Иванић, а истакао се и Ел Фарду Бен са три асистенције. Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је утиске након нове победе у националном првенству.

Опет једна тешка утакмица за нас. Доста лоше смо се адаптирали на терен и игру противника, али најбитније је да смо успели да изједначимо и вратимо утакмицу онако како смо желели. Попричали смо у свлачионици и у другом делу игре изашли доста директније и организованије и за јако кратко време успели да преокренемо резултат. Противници су увек мотивисани када играју против нас, као што сте и данас могли да видите. Не могу све утакмице да се добију од првог минута, али треба бити стрпљив као што сам рекао на конференцији. Честитам момцима и хвала навијачима на феноменалној подршци – почео је Станковић.

Осврнуо се шеф стручног штаба и на сјајне партије Катаија и Бена.

Гобељић је морао принудно да напусти игру због повреде, а Живковић није најбоље осетио утакмицу, па и то гледам као принудну измену. Није се добро адаптирао на терен и игру противника, а у оваквим ситуацијама нам је потребан неко ко може да окрене утакмицу у нашу корист. Не значи да га отписујемо, само треба доста да ради и да га у будућности добијемо што бољег – закључио је Станковић.

Претходни текстМладост – Црвена звезда 1:5 (1:1)
Следећи текстЦрвена звезда Сингидунум представник Србије на регионалном турниру