Наиса славила на Бањици

77

У оквиру 9.кола АРКУС лиге за жене, рукометашице Црвене звезде поражене су на Бањици од Наисе 30:37 (17:20).

После нерешеног исхода против Београда и проласка у финале Купа Београда нису успеле црвено-беле да наставе са позитивним низом резултата. Наиса је успела да се средином првог полувремена резултатски одлепи, и у току другог полувремена и потврди победу.

Гошће из Ниша су створиле три гола разлике до 8.минута (5:8), али је Звезда успела да до 15.минута стигне резултат и буде у егалу, (9:9). Међутим, екипа Живојина Максића је безо дошла до нове предности од три гола, веома расположена Ива Андрић је са два гола донела минус један, али на полувреме се отишло са 17:20, јер су Оливера Николић и Сања Стаменковић одбиле налет.

У наставку, Звезда је била без праве шансе за повратак у меч, Наиса је у мини серијама повећавала разлику и стигла до победе голом Оливере Николић уз звук сирене.

Ива Андрић је била светла тачка у тиму Славка Крњајца са 7 голова, по шест су постигле Јелена Кострешевић и Александра Митић, Тамара Петковић је додала пет.

У наредном колу на Бањиву стиже Бекамент.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НАИСА 30:37 (17:20)
Београд, хала: УСЦ „Вождовац“. Гледалаца: 80. Судије: Миленко Алимпић и Здравко Црњански (Бачка Паланка). Искључења: Црвена звезда 6, Наиса 8 минута. Седмерци: Црвена звезда 2(2), Наиса 1(1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Шашић 3, Петковић 5, Момчиловић, Ристић 2, Ђурковић 1, Ћорић, Јелић, Сташић, А.Крћа, Ненадић, Видић, Митић 6, Кострешевић 6(2), Андрић 7. Тренер: Славко Крњајац

НАИСА: Недељковић, Ранђеловић, Т.Петковић 7, Ђуровић, Вељковић 7, Дапла, Стојановић 2, Михајловић, М.Петковић, Ивановић, Милошевић, Росић, Стаменковић 8(1), Николић 11, Младеновић, Белић 2. Тренер: Живојин Максић

Претходни текстЗвезда убедљива у дербију против Партизана
Следећи текстКадеткиње декласирале и Радивој Кораћ