Нова победа Црвене звезде 2

53

Јуниорска екипа КК Црвена звезда забележила је и другу победу у 1.мушкој лиги Србије.

Црвено-бели су у понедељак увече у дворани Баскет сити победили сениорску екипу Астра са убедљивих 102:64 (27:9, ,26:18, 28:17, 21:20)

Најефикаснији код младих кошаркаша Црвене звезде био је Огњен Матовић са 18 поена, Павле Мишић је убацио 4 мање, Михаиловић је додао 13.

Бољом игром од самог старта утакмице екипа Црвене звезде стигла је до друге победе у мечу који је био уједно други испит за наш јуниорски тим са знатном старијим, сениорским играчима.

КК Црвена звезда 2: Топић 11 , Гачић 12, ,Радаковић 7, Михаиловић 13, Павловић 6 , Шаренац 7, Мишић 14, Матовић 18, Радојевић 7, Вуковић 7;

Подсетимо, основна идеја која је у складу са вишегодишњим системом система КК Црвена звезда, који је давао и даје шансу младим играчима, је могућност да наши млади кошаркаши (јуниорски тим) играјући у 1.мушкој лиги Србије стичунеопходне и преко потребно искуство са старијим и искуснијим играчима који су изнад њихове старосне границе.

Истовремено паралелно са наступима у овој сениорској лиги, црвено-бели ће се, као и сваке сезоне такмичити и у својој јуниорској лиги са својим вршњацима.

У утакмици трећег кола Црвена звезда 2 у оквиру 1.мушке лиге Србије дочекује екипу Звездаре, а већ у четвртак у 2.колу Купа Србије црвено-бели дочекују екипу Риверса.

Претходни текстЗвездаши на каљењу – Велике минутаже
Следећи текстГордић продужио уговор са Звездом