Гордић продужио уговор са Звездом

22

Талентовани чувар мреже Милош Гордић продужио је уговор са Црвеном звездом и на тај начин се обавезао на сарадњу са вољеним клубом.

Млади голман је продужио уговор са нашим клубом на још две сезоне, са могућношћу сарадње на још две године, а истакао је велико задовољство због наставка сарадње са Црвеном звездом.

Утисци након потписа су одлични, заиста сам задовољан. Ово је потврда да сам добро радио у минулом периоду, сигурно још један мотив више да наставим овако да тренирам и да наставим да се доказујем. Цео живот сам у Звезди, више од десет година, прошао сам све млађе категорије и сви смо маштали да дођемо до првог тима, дебитујемо, а мени се то остварило и надам се да ћу тако наставити. Када сам дебитовао против Спартака осећај је био феноменалан, сам чин играња за Црвену звезду, поготово као млади голман је јако тешко, тако да сам поносан и захвалан на указаној шанси. Надам се да ћу добијати још минута уз мој напоран рад и доказивање, циљ ми је да заиграм у Лиги Европе, трудићу се и напорно радити за то – рекао је Гордић.

Црвена звезде наставља праксу потписивања уговора са младим фудбалерима који прошли црвено-белу Омладинску школу, а увог пута сарадњу са нашим клубом продужио је млади голман Милош Гордић. Млади репрезентативац Србије, рођен 2000. године, је ове сезоне забележио два наступа у Суперлиги Србије ове сезоне и учествовао у победама Црвене звезде против Спартака из Суботице на гостујућем терену и новосадског Пролетера на стадиону „Рајко Митић“. На те две утакмице Гордић је урадио сјајан посао и показао да Дејан Станковић може озбиљно да рачуна на чувара мреже високог 193 центриметра. Прошлу сезону момак рођен у Београду је провео у Мачви где се калио у најјачем рангу српског фудбала и стекао преко потребно искуство за сениорски фудбал.

Као омладинац Звезде бранио је на мечевима Лиге шампиона за младе 2018. године када је наш тим обезбедио пласман у најелитније европско такмичење, а самим ти и црвено-бели јуниори. На мечевима против Ливерпула, Пари Сен Жермена и Наполија Гордић је пружио одличне партије, доказао да је велики таленат, као и да ће представљати велику будућност Црвене звезде.

Претходни текстНова победа Црвене звезде 2
Следећи текстПродаја карата за Лигу Европе у чланству клуба