Менталне игре вредне Евролигиног трофеја

46

Иза нас је једна од најтежих година коју наше генерације памте. Суочени са новом реалношћу и великим борбама које су надмашиле оне на кошаркашком терену, КК Црвена звезда мтс био је принуђен да направи бројна прилагођавања у свакодневном функционисању. Није било лако, али и на терену и ван њега сезона је била веома успешна. Трипла круна је показатељ успеха на терену, а бројни успеси на пољу менаџмента и маркетинга огледали су се на многим пољима, а један од њих је свакако бронзана Девотион награда коју је Црвена звезда мтс добила од стране Евролиге за трећу најбољу пословну и маркетинг стратегију у конкуренцији свих Евролигаша и тимова који наступају у Еврокупу.

Фокус је био на менталним играма. Пословно-маркетиншка стратегија Црвене звезде била је у потпуности усмерена да у ситуацији када се готово цела сезона играла без Звездине највеће снаге, њеног ветра у леђа, њених навијача… да баш Клуб тим навијачима узврати за љубав и верност на најбољи могући начин. Менаџмент Црвене звезде покушао је да навијачима крај малих екрана и путем друштвених мрежа, које су једна од највећих снага маркетинга Клуба, колико год је то могуће, донесе амбијент са утакмица и сам живот Црвене звезде у њихове домове,

А, како је то изгледало из угла клуба покушали смо да дочарамо кроз видео запис који је уједно и био презентација рада Црвене звезде мтс који је Евролига прогласила за трећи најбољи у Европи. Уживајте:

Сезона за нама била је препуна изазова које смо успешно пребродили уз свесрдну помоћ свих Звездаша. Верујемо да смо у протеклом периоду пуно научили и да смо постали бољи у послу, али пре свега и бољи људи јер нам је живот у другачијим условима био велика школа. Све је то велика обавеза да наставимо у истом правцу и са још већом енергијом. Изазови који предстоје су огромни, али сада ћемо у њих ући сви заједно као једна велика црвено-бела породица што дефинитивно и јесмо. То смо показали када је било најтеже, а породица се увек држи заједно.

Претходни текстЗвездине голеаде против Вождовца
Следећи текстТема дана | Звездина фан зона одушевила малишане