Џајић и Терзић уручили Ражнатовићу Звездин дрес

128

Најбољи српски крузераш Вељко Ражнатовић представљен је данас и званично као појачање Боксерког клуба Црвена звезда.

Ражнатовић је дрес са Звездиним грбом задужио од легендарног фудбалера и треће Звездине звезде Драгана Џајића, као и генералног директора ФК Црвена звезда Звездана Терзића, који пружају велику подршку нашим боксерима у остваривању шампионских амбиција.

На мини свечаности у просторијама на стадиону „Рајко Митић“ Златко Дошљак, спортски директор БК Црвена звезда, талентованом српском боксеру је поред опреме уручио и регистрациону књижицу за актуелну сезону Регионалне лиге и Суперлигу Србије која следи.

Прилику за доказивање у новом дресу са Звездиним грбом на грудима Вељко ће имати већ на Државном првенству за сениоре, које је на програму у Шапцу од 22. до 26. септембра у спортској сали Економске школе.

Сада када сам и званично део црвено-беле породице, знам шта ми је чинити и каква је обавеза свих нас који носимо дрес симбола српства, Црвене звезде – изјавио је Ражнатовић.

Спортски директор и бивши капитен Звезде Златко Дошљак није крио задовољство.

Тачно знам како се Вељко сада осећа, колико је срећан. Велики терет и обавеза је Звездин грб, али и највећа част за једног спортисту. Ми у њега не сумњамо, знамо да смо направили прави потез када смо га довели на Маракану. Заједно ћемо направити, верујем, велике резултате. Момци у рингу раде свој посао перфектно, а ми из управе се трудимо да их у свему испратимо. Само тако можемо до циља, а то су титуле у свим такмичењима где смо присутни. Такође, позвао бих заинтересовану децу да се прикључе нашој бесплатној школи бокса сваког радног дана од 18.15 до 19 сати на Маракани у БК Црвена звезда – закључио је Дошљак.

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Проф. др Драгољуб Кавран
Следећи текстТема дана | Попуст за чланове Звезде у оптици „Соле“