Представљена нова појачања Црвене звезде за Регионалну лигу

303

Боксерски клуб Црвена звезда предтсавио је данас у својој тренинг сали на стадиону „Рајко Митић“ нова појачања и екипу која ће се супротставити Раднику из Бијељине у оквиру Регионалне лиге.

Црвено-бели су у прва два сусрета Регионалне лиге забележили победе над Марибором и Витезовима из Загреба и са максималним учинком дочекују Радник с којим ће одмерити снаге у суботу 4. септембра од 17 часова на платоу испред тржног центра Галерија у Београду.

Појачања су представена у присуству председника клуба Владана Микетића и спортског директора Златка Дошљака, а најзвучније појачање је Вељко Ражнатовић који је истакао да ће пружити свој максимум у дресу Црвене звезде.

Пре свега велика ми је част да сам дошао у редове клуба који је симбол српства и даћу све од себе да сваки меч завршим победом у великом стилу, док браним дрес Црвене звезде. Јако смо узбуђени што се Регионална лига враћа и на мале екране, тако да ће сви имати прилику да нас гледају уживо испред ТЦ Галерија 4. септембра у 17 часова где ћемо укрстити рукавице против Радника из Бијељине. Видећете спектакл и видећете најбољи бокс у Србији, јер су најбољи борци тренутно у Црвеној звезди – рекао је Ражнатовић који верује да црвено-бели могу и до трофеја у регионалном такмичењу.

Очекујем да Црвена звезда буде шампион. Са појачањима као што су Вахид Абасов, Садам Магомедов и Вељко Глигорић, то је неминовно. Све заслуге иду новом руководству које је увело неки нов живот у овај клуб, што се одмах да приметити, и једва чекамо да добрим резултатима то и покажемо – поручио је Ражнатовић.

Пред меч против екипе из Бијељине наш тим је појачао и Вељко Глигорић, дугогодишњи репрезентативац Србије.

Моја очекивања су увек највиша, идем на победу. Звезда је имала два тријумфа у Регионалној лиги и дошао сам да појачам екипу за предстојећи дуел. Надам се да ћемо наставити у истом ритму, да ћемо до краја Регионалне лиге низати победе и да ћемо узети титулу. Уз Ражнатовића и мене ту су и Абазов и Магомедов који ће сигурно својим искуством и знањем утицати на нас да се више трудимо и више напредујемо како би достигли неки ниво на којем се они тренутно налазе. Њих двојица помажу целом колективу да теже ка вишем и да будемо бољи. То ће позитивно утицати на све нас јер је већа жеља за борбом, већим успехом и напредовањем. Најбитније је да влада тимски дух и да узмемо титулу. Боксовање за Црвену звезду, једно од највећих имена у српском боксу значи много. Иако дуго година клуб није био активан, доласком новог руководства је препозната величина имена Црвена звезда које може да привуче велики број љубитеља бокса да се врате овој племеитој вештини – констатовао је Глигорић.

Један од оних који је у клубу остао је Алекса Лека Марковић који верује у своју вештину и тренутну форму.

Драго ми је што је дошло ново руководство Црвене звезде и почаствован сам што ћу остати да браним боје Црвене звезде. Надам се да ћемо у суботу показати јачину нашег тима. Налазим се у јако доброј форми и верујем да ћу то против Радника и показати.

Ново име у нашем клубу је и Игор Рогић, човек који је, на нашу жалост, спречио Црвену звезду да дође до титуле шампиона Србије, али верује да ће на прави начин вратити црвено-белима освајањем трофеја у Регионалној лиги.

Велика ми је част што сам добио позив да дођем у Црвену звезду и боксујем у Регионалној лиги. После вицешампионске титуле Црвене звезде циљамо на највише место у Регионалној лиги, две победе су остварене, а са трећом победом би били надомак пласмана у плеј-оф. Игром случаја сам био човек одлуке у финалном мечу Суперлиге Србије када сам наступао за Сомбор и надам се да ћу успети да Звезди вратим на најбољи начин победама и титулом у Регионалној лиги, која би много значила и српском боксу који желимо да вратимо на стазе старе славе.

Спортски директор БК Црвена звезда Златко Дошљак позвао је све навијаче и љубитеље бокса да дођу у што већем броју и подрже наше боксере.

Доста боксера који су боксовали у Регионалној лиги је остало у клубу. Појачали смо се са пар нових имена од којих желим да издвојим Вељка Ражнатовића који је један млад момак и од њега очекујемо да доста допринесе клубу, као и од осталих боксера. Позивамо све љубитеље бокса да дођу на плато испред ТЦ „Галерија“ да нас подрже. Од наших момака тражимо да дају све од себе и да оставе срце на рингу, као и да буду свесни грба који носе и представљају – истакао је Дошљак.

Претходни текстГаранти успеха у Европи – Борјан, Гобељић и Родић
Следећи текстИза југа Маракане – Пионири стартују у првенству