Дегенек: Настављамо да радимо

37

Фудбалери Црвене звезде су савладали Клуж са 2:1 на гостовању у Румунији у оквиру реванш меча плеј-офа за Лигу Европе. Прве утиске након још једне успешне евроспке утакмице за наш клуб изнео је Милош Дегенек.

Похвале иду медицинском тиму Црвене звезде што нас је све опоравио за ову утакмицу. Захвалио бих се и целом стручном штабу и свим играчима, сматрам да смо одиграли квалитетни у оба меча. Мислим да смо заслужили пролаз у групну фазу, ово је част и успех за клуб што пети пут играмо неко од великих европских такмичења. То је доказ да Звезда иде у правом смеру и требало би овако да се настави да би клуб достигао нивое из претходних деценија. Потребно да је да се доста ради и улаже у нас, јер једноставно ми доносимо резултате. Заиста капа доле свим саиграчима, стручном штабу, управи клуба и свим навијачима ово је доказ колико се Црвена звезда воли. Морамо да наставимо овако да ћутимо, радимо и гледамо своје двориште – рекао је Дегенек.

Говорио је стамени штопер о навијачима Црвене звезде који су их ватрено бодрили на овом мечу одиграном у Румунији.

Много нам значи победа у овом двомечу, као да нам је пао камен са срца. Опет кажем да морамо да ћутимо, радимо. Навијање је било феноменално, једино је истина да имамо најбоље навијаче кући и у гостима – закључио је Дегенек.

Претходни текстЗвезда у Лиги Европе!
Следећи текстСтанковић: Велики успех за клуб