Звезда у Лиги Европе!

22

Фудбалери Црвене звезде су успели и пету годину у низу да обезбеде учешће у групној фази неког европског такмичења, с обзиром на то да ће изабраници Дејана Станковића наступати у Лиги Европе, а ривале ће сазнати сутра од 13 часова!

Сада је већ постало нормално да Црвена звезда бележи сјајне резултате у европским такмичењима, што не само да доприноси реномеу нашег клуба, већ и српског фудбалу, судећи по коефицијенту који доносимо из године у годину. Тиме што смо елиминисали Клуж, укупним резултатом 6:1, обезбедили смо још једну сезону у Европи, пету у низу.

Европски пут почео је против Каирата, где смо у првом мечу поражени 2:1, а у реваншу победили 5:0. После елиминације од Шерифа (први меч 1:1, реванш 1:0) који је на послетку успео да се пласира у Лигу шампиона, добили смо прилику да се боримо за Лигу Европе. Мисија је успешно извршена и Црвена звезда ће поново играти групну фазу!

Сутра од 13 часова нас очекује жреб у Ниону, а Црвена звезда ће бити смештена у други шешир. Подсетимо, прошле године смо такмичење завршили у шеснаестини финала када смо се сусрели са Миланом и оставили одличан утисак, али нисмо имали довољно среће у кључним тренуцима.

Претходни текстКлуж – Црвена звезда 1:2 (1:1)
Следећи текстДегенек: Настављамо да радимо