Звезда одрадила тренинг у Клужу

34

Црвена звезда је вечерас у Клужу одрадила последњи тренинг пред сутрашњи реванш дуел плеј-офа за Лигу Европе са истоименим клубом.

Након конференције за медије коју је одржао у 18 часова, тренер Дејан Станковић се упутио ка терену где су га спремно дочекали његови фудбалери. Неколико минута неформалног разговора представљао је увод у тренинг који је отпочео у 18 часова и 30 минута, по нешто хладнијем времену него у Београду, јер је температура износила 17 степени. Киша која је падала читавог дана је сигурно пријала нашим фудбалерима после тропске врућине претходних дана у Београду.

Фудбалери црвено-белих су започели тренинг увежбавањем пас коју смо могли да видимо по читавом терену. Уследиле су вежбе, брзе и експлозивне, које им је задао Федерико Панонћини на самом углу терена. Потом се прешло на популарну „шеву“ у којој су се наши играчи опустили и забавили. Такође, радило се и на тактичком плану, с обзиром на то да је ово последњи тренинг пред утакмицу.

Стадион на коме се одржао овај тренинг је „Клуж Арена“, који је свој модерни изглед добио на стогодишњицу клуба 2007.године када је реновиран и када му је удвостручен капацитет који сада износи 23.500.

Меч између Клужа и Црвене звезде на програму је у четвртак са почетком од 20 часова и 30 минута.

Претходни текстСтанковић: Постараћу се да не буде опуштања
Следећи текстИН МЕМОРИАМ: Милан Лане Гутовић