Добрић: Идемо тренинг по тренинг, дан по дан

30

Кошаркаши Црвена звезде настављају са припремама за нову сезону, а од суботе тим почиње са организованим активностима.

Од понедељка екипа је радила два пута дневно, а један од првотимаца који зна шта црвено-беле очекује у наредном пероду је и Огњен Добрић који је током лета потписао нови уговор са Црвеном звездом:

Пред нама је период великог рада и знамо шта нас очекује. Ускоро ћемо се комплетирати, али сам податак да ћемо и поред неколицине “староседелаца” имати велики број нових играча говори да ћемо морати паралелно са свим осталим стварима које су уобичајне за овај период, да радимо на уигравању, да градимо тим. То није лак посао, у Црвеној звезди сам већ дуго, пролазио сам више пута кроз овај период, и знам колико је добра припрема важна за све оно што нас очекује. Изазови и обавезе су велики, очекује нас много утакмица, посебно на старту сезоне која није тако далеко, зато морамо много и напорно да тренирамо, јер су добре припреме одлична основа за све оно што нас очекује. Момци који су дошли, не рачунајући оне који већ били део Звезде, желе што пре да се уклопе и допринесу екипи. Идемо тренинг по тренинг, дан по дан – рекао је првотимац црвено белих Огњен Добрић.

Тренер Дејан Радоњић на тренинзима има све већи број играча, Никола Ивановић се током викенда прикључује екипи, као и Американац Остин Холинс који стиже у Београд у суботу.

Претходни текстЛазар Ђоковић велико појачање за јуниоре Црвене звезде
Следећи текстРодићевих и Гобељићевих 150