Промењено радно време Маракана туре

505

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава све Звездаше да је од уторка, 10.08.2021. године радно време Маракана туре промењено, те да ће сви посетиоци моћи да обиђу кућу црвено-белих радним данима од 10:00 до 18:00 часова и суботом од 10:00 до 16:00 часова.

Термини за полазак тура су на сваки пун сат, с тим што је последњи термин радним данима у 17 часова, док је суботом у 15 часова. Наш клуб обавештава и напомиње свим навијачима да Маракана тура неће бити доступна на дан када Црвена звезда игра европске утакмице на домаћем терену и када на стадиону „Рајко Митић“ наступа фудбалска репрезентација Србије. Такође, Радно време Маракана туре је скраћено на дан домаћих утакмица, стога ће последња тура бити могућа најкасније шест сати пре почетка утакмице.

ПРОГРАМ СТАДИОНСКЕ ТУРЕ

1. Музеј ФК Црвена звезда и сликање са пехаром Лиге Шампиона
2. Споменик Рајку Митићу
3. Силазак до терена кроз Западни тунел
4. Пролазак кроз главни тунел и сликање испред Северне трибине
5. Звезда ТВ
6. Медија центар – сликање са дресовима играча Првог тима и потписивање „Звездашке заклетве“
7. Red Star Shop
8. Бутик Делије

ЦЕНА СТАДИОНСКЕ ТУРЕ
Одрасли: 1000 динара
Деца до 18 година: 500 динара

Сви чланови ФК Црвена звезда ће имати 20 посто попуста на Маракана туру, а попуст остварују и групе са преко 20 људи. Такође, сви посетиоци Стадионске туре остварују додатних пет посто попуста у оквиру Red Star Shop-а, који се налази на западној трибини нашег стадиона. За све информације, потврду термина и најаву група, молимо да се јавите најмање 24 сата пре планираног доласка на телефон: +38166 8018 431 или електронском поштом на адресу: stadionskatura@crvenazvezdafk.com

Идеја стварања програма „Маракана тура“ рођена је у жељи да се Маракана и Црвена звезда приближе нашим навијачима и симпатизерима. Како би живели у духу боја свог тима, разумљиво је да сви којима је Црвена звезда у срцу желе да виде све што иде уз њихов клуб. Искористите прилику да посетите нашу и вашу кућу. Чекамо вас и на сваких сат времена идемо у обилазак наше Маракане.

Маракана – авантура може да почне!

Претходни текстЗвезда тренирала у Тираспољу
Следећи текстЦрвена звезда 2 у наредној сезони у Другој лиги Центар