Звезда тренирала у Тираспољу

42

Екипа Црвене звезде одрадила је тренинг вечерас на стадиону у Тираспољу, где их сутра од 19 часова по нашем времену очекује реванш утакмица са Шерифом у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбалери Црвене звезде полетели су јутрос у 10 часова са Аеродрома „Никола Тесла“ полетели ка Кишињеву главном граду Молдавије. Одатле су се након сат и десет минута лета, возили још толико до Тираспоља, где ће бити смештени и где их сутра очекује реванш против домаћина.

Наш тим у сјајном расположењу дочекује овај сусрет што смо могли да чујемо на конференцији тренера Дејана Станковића, који је истакао да верује у своје момке.

На стадиону у Тираспољу новинари из Србије, као и камермани наше телевизије испратили су првих 15 минута тренинга колико дозвољавају правила УЕФА-е. За то време погледали смо загревање кроз пас игру, а имали смо прилику и да уживамо у делу тренинга који наши играчи највише воле, а то је популарна „шева“. После тога је уследио рад на тактици који је био затворен за јавност.

Када погледате читав комплекс у коме тренира Шериф, можете бити импресионирани пошто је то један од најмодернијих објеката у овом делу Европе и заиста одскаче од остатка инфраструктуре у Молдавији. Изградња је почела 2000.године, а две године касније био је завршен. Његов капацитет је 12.746 места, а на утакмици се очекује испуњеност тачно 50% капацитета колико је по УЕФА протоколу дозвољено.

Црвена звезда је упознала квалитете Шерифа на прошлој утакмици, а колико је овај клуб доминантан у свој земљи довољно говори што је прву титулу освојио две године након оснивања клуба.

Меч између Шерифа и Црвене звезде на програму је сутра у 19 часова по српском времену.

Претходни текстСтанковић: Јако од старта
Следећи текстПромењено радно време Маракана туре