Синанчевићу 7. место у финалу Олимпијских игара

32
Фото: Олимпијски комитет Србије

Српски бацач кугле и атлетичар Црвене звезде Армин Синанчевић заузео је 7. место у финалу Олимпијских игара у Токију.

У веома јакој конкуренцији Армин је успео да на својим дебитантским Играма освоји респектабилну позицију у финалу и најави да у будућности можемо да очекујемо још боље резултате.

Арминов најбољи хитац у финалу износио је 20.89 метара. Златну медаљу освојио је Американац Рајан Крузер чији хитац је износио 23.30 метара.

Синанчевић истиче да је задовољан резултатом на својим првим Олимпијским играма.

Наравно да сам задовољан, али могу сигурно много боље. Међутим, не данас, јер сам се осећао много исцрпљено. То је и последица тога што је план био да у путу не спавамо уопште да бих овде спавао ноћу. Али, нисам успео овде да склопим неколико сати, тешко сам се привикао на временску разлику. Велико је седмо место, финале Олимпијских игара. После прва три хица мислио сам да ћу доћи до 21.50. Веровао сам да сам данас толико вредео. Али, за више сигурно нисам, јер немам форму као што сам имао пре месец дана, када сам на тренинзима бацао преко 22 метра. Тада сам се надао да ћу се овде борити за медаљу. Седмо место у овој конкуренцији је ипак успех. Мислим да је то за дебитанта велико. Идемо даље, видећемо се наредних година. Морам више да тренирам – сумирао је утиске Синанчевић.

Претходни текстЈуниори Србије вицешампиони Европе, сребро и за Теодоровића
Следећи текстИза југа Маракане – Бисери спремни за искорак у Графичару