Иза југа Маракане – Бисери спремни за искорак у Графичару

29

Таленти који носе дрес нашег развојног тима Графичара нову сезону ће стартовати у недељу када ће од 17 часова и 30 минута предвођени Бошком Ђуровским одмерити снагу са новосадском Младости.

Одрадили смо добре припреме и поносно могу да констатујем да су играчи чак и премашили моја очекивања. Радује ме што се ради о групи младих играча и уживање је радити са њима и калити их за први тим Црвене звезде. Надам се да ће неко од њих у наредном периоду истрчати на Маракану, то нам је циљ. Што се тиче прелазног рока, појачани смо неколицином Звездиних омладинаца, а радује ме и повратак Радуловића после дужег одсуства са терена. Он је феноменалан квалитет, и чиниће феноменалан тандем са Бабићем, а заједно са браћом Митуљикићима које не смемо заборавити, представљају будућност клуба. Што се тиче очекивања од Прве лиге Србије, много је ту тимова сличног квалитета и занима ме како ће се момци снаћи. Жељно ишчекујем прву утакмица и верујем да ће то све бити добро – рекао је Ђуровски.

Како и сам Ђуровски тврди, највећи контигент појачања стигао је из тима Марка Неђића, па су дрес Графичара задужили Ћопић, браћа Митуљикић, Кнежевић, Бачанин и Петровић. Екипи су се прикључили и Тишма, Марковић и Тошковић, а највеће појачање, уз пристиглог Луиса Ибањеза је свакако и долазак талентованог Андрије Радуловића.

Срећан сам због доласка у Графичар. После дуже паузе због повреде сам поново на терену, а другари су ме сјајно прихватили. Задовољство ми је и због тога што имам прилику да радим са фудбалском легендом као што је Бошко Ђуровски. Жељно ишчекујем почетак сезоне, најмлађи смо у лиги, али смо жељни доказивања и спремни да поставимо високе стандарде – закључио је Радуловић.

У саставу нема Николе Станковића и Марка Лазетића који су се сјајним играма изборили за прекоманду у први тим Црвене звезде.

Играчки кадар Графичара за наредну сезону: Марко Ћопић, Иван Гутеша, Немања Станојевић, Урош Лазић, Стефан Деспотовски, Андреј Ђурић, Матија Мркела, Алекса Ђермановић, Луис Ибањез, Давид Петровић, Александар Тодоровски, Алекса Матић, Филип Васиљевић, Никола Кнежевић, Никола Митуљикић, Јован Митуљикић, Сава Аврамовски, Матеја Бачанин, Илија Бабић, Андрија Радуловић, Матија Глушчевић, Деан Тишма, Лука Марковић, Дејан Видић, Балша Тошковић и Алексеј Голијанин.

Претходни текстСинанчевићу 7. место у финалу Олимпијских игара
Следећи текстМилошевић: Победа за подизање форме