Митровчани поздравили Звездин караван

38

Завршен је још један дан Звездиног великог каравана који наш клуб организује у сарадњи са компанијом „Моцарт“, а овога пута били смо у Сремској Митровици.

Наш клуб је после Руме, посетио још један град који се налази у сремском региону. Долазак Црвене звезде је поново одушевио огроман број навијача. Оно што нас посебно радује је што је велики број заљубљеника у црвено-беле боје већ био присутан када је Звездина делегација стигла. Симпатизери су са одушевљењем испратили изношење трофеја на постоља.

По изузетно топлом времену, мноштво Митровчана је искористило прилику да ужива у свему ономе што су могли да виде у фан зони нашег клуба. Владала је права звездашка атмосфера, а прегршт људи се учланило у клуб и обновило своје чланске карте. Посетиоци су највише уживали у сликању са трофејима. Највећу пажњу, као и обично, изазвала је „сребрна амфора“ Купа европских шампиона, коју је наш тим освојио 1991.године.

Црвену звезду и Сремску Митровицу повезује и бивши фудбалер родом из овог града Марко Петковић, који је у дресу наше екипе освојио две шампионске титуле 2014. и 2016.године.

Караван се наставља 27.јула, а овога пута бићемо у Београду.

Претходни текстЦрвено-бели поражени у драматичној завршници финала плеј-офа
Следећи текстЦрвена звезда и „Моцарт“ продужили сарадњу до 2027.