Црвена звезда и „Моцарт“ продужили сарадњу до 2027.

47

Црвена звезда и компанија „Моцарт“ потписали су данас у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ продужетак сарадње до 2027.године.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић нагласио је да црвено-бела породица увек настоји да се дружи са најуспешнијима као што је „Моцарт“ и да је срећан због обнове сарадње након две сјајне претходне године.

Ово је веома значајна сарадња и драго ми је што је дошло до њеног наставка после две изузетно успешне године за обе стране. Црвена звезда увек тежи томе да се дружи са најбољима, као што је „Моцарт“. Ово је доста проширена акција са разним садржајима које користе афирмацији наше две компаније, али и подршци младима на које се односи огроман број наших активности. Још једна ствар која је јако битна су акције хуманитарног карактера на којима ћемо заједно радити. Наш циљ је да се поред фудбалских резултата који су основна делатност, посветимо људима и њиховим потребама и жељама. Наш клуб носи црту тог хуманог односа према проблемима са којима се људи свакога дана носе – казао је Мијаиловић.

Генерални директор компаније „Моцарт“ Слободан Продановић истакао је задовољство због потписивања новог партнерског уговора.

Компанија „Моцарт“ наставља своју сарадњу са Црвеном звездом, а колико је она значајна говори то што је после две године продужавамо. До сада је она била успешна за обе стране и надамо се да ћемо још више допринети шампионском низу Црвене звезде у години када се обележава јубилеј три деценије од Барија. Проширили смо учешће првотимаца Звезде у разним акцијама које је наша компанија покренула попут отварања бесплатних школа фудбала. Такође је било и хуманитарних акција. Заједно смо донирали ултразвук Клиничком центру Ниш. Помагали смо од почетка корона пандемије старије звездаше поклонима и све ово је наставак успешне сарадње. У наредном периоду планиране су бројне акције које ће наш маркетинг спроводити са Звездиним. Овај дрес који смо добили од Звезде имаће истакнуто место у нашој галерији спортских реквизита – рекао је Продановић.

Претходни текстМитровчани поздравили Звездин караван
Следећи текстИН МЕМОРИАМ: Иван Топлак