Калинић: Нисам могао да оставим другаре на цедилу

35

Никола Калинић је у четвртак појачао редове Црвене звезде и тиме постао пето појачање црвено-белих пред нову сезону.

Калина се двогодишњим уговором обавезао на верност Црвеној звезди и вратио у клуб са којим је у сезони 2014-2015 освојио триплу круну. Сада на Мали Калемегдан стиже као врло искушан кошаркаш који је освојио готово све, али иније променио своје навике на терену – борба, поени, скокови, чврста одбрана и победнички менталитет. У првој изјави по повратку у Црвену звезду Никола наводи:

Ово је повратак на место где ми је било много лепо претходни пут, где сам практично почео да правим кошаркашко име. Очекујем пуно добрих момената али и изазова, пред нама је тешка сезона у Евролиги, АБА лиги бројни клубови се појачавају. Нисам никада био поборник патетике…вратио сам се, када сам све анализирао , клуб, квалитет живота, претходно искуство. Даћу све од себе као и увек на терену, очекује нас много рада, ту су моји некадашњи саиграчи и тренер, Лука, Лаза, тренер Дејан Радоњић , нисам могао да оставим своје другаре на цедилу“, рекао је Никола Калинић по повратку у Црвену звезду у којој ће поново носити број 12 и представљати једну од највећих узданица клуба у сезони у којој црвено-беле очекује такмичење на 4 фронта.

КК Црвена звезда је у досадашњем току прелазног рока ангажовао Николу Ивановића, Луку Митровића, Арона Вајта, Стефана Лазаревића и Николу Калинића.

КК Црвена звезда о свим активностима у прелазном року, одласцима и доласцима играча оглашаваће се искључиво на својим званичним платформама.

Претходни текстСуботичани уживали у црвено-белом каравану
Следећи текстИванићу уручена награда “Бора Костић”