Суботичани уживали у црвено-белом каравану

42

После неколико дана паузе, Звездин велики караван у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“ је настављен, а данашња дестинација била је Суботица.

Најсевернији град у Србији познат је као црвено-бела средина и незаменљиви део Звездиног „севера“, а наш аутобус дочекао је огроман број овдашњих „Делија“ који су поздравили ову акцију Црвене звезде. Фан зона је постављена одмах испред Градске куће, која је иначе симбол Суботице и по многима најлепша грађевина у овом крају висока 76 метара.

Пехари Купа шампиона и дупле круне су изложени поред споменика Светом тројству. Дошао је значајан број породица са децом, како би уживао у дружењу и фотографисању са трофејима.

Много људи се учланило и обновило чланство, чиме су показали лојалност црвено-белој фамилији. Суботичани жељно ишчекују треће коло овогодишњег првенства и гостовање Црвене звезде у њиховом граду.

Познати Суботичани који су носили дрес нашег клуба су легендарни нападач Антун Рудински који је са нашим тимом у другој половини педесетих година освојио четири првенства и два национална купа, као и Ђорђе Туторић, који је 2007.године био стандардни дефанзивац у тријумфалном походу на десету дуплу круну.

Следе три дана паузе, а караван Црвене звезде наставља се 18.јула када ћемо посетити Пожаревац.

Претходни текст„Калина“ се вратио својој кући!
Следећи текстКалинић: Нисам могао да оставим другаре на цедилу