„Калина“ се вратио својој кући!

25

Репрезентативац Србије, освајач Евролиге са екипом Фенербахчеа, и трипле круне са Црвеном звездом, Никола Калинић враћа се на Мали Калемегдан!!!

Популарни “Калина” је у среду потписао двогодишњи уговор са Црвемом звездом и представљаће огромно појачање за екипу коју у наредној сезони очекују утакмице на 4 фронта.

Клуб овом приликом изражава огромно задовољство чињеницом да је Никола одбио неколико значајно уноснијих понуда појединих клубова из Евролиге и региона, и одлучио да се врати у клуб са којим је својевремено освојио прву триплу круну и дао изузетно велики допринос успесима клуба за који нескривено навија.

Никола Калинић је рођен 08.11.1991. године, прве кораке начинио је у родној Суботици, да би након епизода у Војводини и Радничком свој огроман таленат материјализовао доласком у Црвену звезду где је у само једној сезони освојио три трофеја.

Након тога одлази у Фенербахче где осваја Евролигу и трофеје у турском шампионату и купу, а претходне сезоне био је један од најбољих појединаца Валенсије. Паралелно са клупским остварењима био је део репрезентације Србије и освајао је медаље на Светском првенству и Олимпијским играма 2014 и 2016.године.

Никола Калинић се враћа кући, а осим што познаје клуб чији је већ био важан део, доноси на терен све могуће квалитете: кошеве, скокове, асистенције, пожртвовање, борбеност, чврсту игру у одбрани и сада већ велико 8-годишње искуство играња Евролиге са три клуба.

Калина, добро дошао кући на Мали Калемегдан – у своју црвено-белу фамилију и твоју Црвену звезду!

Претходни текстСтефан Мрљеш нови директор маркетинга
Следећи текстСуботичани уживали у црвено-белом каравану