Заједно можемо све!

92

КК Црвена звезда мтс имао је једну од најтежих али и најуспешнијих сезона у модерној клупској историји. Суочени као и читав свет са глобалном пандемијом, али и бројним потресима и несумњиво тешким ситуацијама, Црвена звезда је као никада раније показала снагу једне породице.

То и јесу били наши мотиви током читаве сезоне, да заједно стојимо и заједно можемо. Снага заједништва је победила на крају приче, донела три трофеја у клупске витрине и остварила бројне победе и ван терена. То је наш ДНК, наша линија живота, победе, трофеји, инат, борба у најтежим могућим околностима… Мотив линије живота остаје са нама и у наредној сезони, као и пасош који представља прави лични документ сваког Звездаша и чија је идеја и дизајн надмашила границе Европе и зашла чак и на територију азијског континента. Пасош Црвена звезда република сада чека нове печате, а обогаћен је мотивом златног штита чија је симболика потпуно јасна. Златни сјај, онај шампионски, који представља нове и старе чланове црвено-беле породице који доприносе клубу и чији допринос увек и поносно истичемо.

Јер снага црвено-беле породице је велика. То се показало када смо сви заједно ставили тачку на тешку и веома успешну сезону 2020/2021. А, после једне велике тачке је време за три тачке.

Време је да још једном покажемо да су највећи успеси обавеза и мотивација, они нас инспиришу да покажемо да је ово време Црвене звезде. Ово је време када заједно можемо све!

Претходни текстПрипреме за десетку
Следећи текстЦрвена звезда потписала сарадњу са Кигилијем