Црвена звезда потписала сарадњу са Кигилијем

50

Црвена звезда је данас у Медија центру стадиона Рајко Митић потписала уговор о сарадњи са турском компанијом Кигили.

Спонзорски уговор су потписали председник нашег клуба Светозар Мијаиловић и Хилал Суердем, генерални директор Кигилија.

Задовољан због потписа уговора о сарадњи био је наш председник Светозар Мијаиловић.

Звезда је у својој историји увек тежила најбољим резултатима и да се дружи са најуспеснијим компанијама, на обострано задовољство. Знам поуздано да велики број фудбалских клубова такође облачи и одева, а то се види и на присутној господи, да имају такав дизајн да одговара савременим потребама спортиста. Надам се да ће ова сарадња бити успешна и корисна за обе стране које данас потписују уговор – рекао је Мијаиловић.

Велику част била је и Суердему због потписивања уговора.

Захвалио бих се председнику Мијаиловићу и Црвеној звезди на томе што су нас сјајно угостили. Овде смо да бисмо потписали споразум између легендарног клуба Црвене звезде и турске марке Кигили. Знамо да је Звезда 1991. године била првак света и надамо се да ће уз подршку Кигилија поновити тај успех. Марка Кигили је спонзор великом броју клубова широм света. Абдулар Кигили је био шест месеци председник Фдбалског савеза Турске и потпредседник Фенербахчеа. Кигили као марка много цени спорт – закључио је Суердем.

Кигили је један од главних актера који има водећу улогу у развоју и формирању сектора мушке одеће у Турској, основан је 1938. године. У Турској овај бренд пружа услуге кроз 225 радњи и 26 продајних места у 15 држава широм света. Овај бренд ствара модеран и удобан дизајн који може да се носи у свакој прилици, а прилагођен је савременим и успешним мушкарцима. Од оснивања па до данас главни задак за Кигили је да има срећне и задовољне кориснике, а од сада је породица богатија за још једног члана – ФК Црвена звезда.

Претходни текстЗаједно можемо све!
Следећи текстНа Војводину за 200 динара