Николић: Талентована смо екипа, идемо на титулу

81

Нови тренер кадетске селекције нашег клуба је Слађан Николић, а талентовани стручњак свестан је амбиција које са собом носи Црвена звезда.

Велика одговорност и част је бити део Црвене звезде. Свако ко почне да се бави фудбалом на било који начин, жели једног дана да буде у овом клубу. Задовољан сам што сам део ове приче. Пратио сам Кадетску лигу Србије, много детаљније од како смо се договорили да преузмем екипу, пре свега кроз видео снимке. Ради се о талентованој деци, вољној да раде и тренирају и жељној да једног дана буду првотимци Црвене звезде. Циљеви су јасни – почео је Николић.

Свестан је нови тренер наших кадета да се у Звезди порази не трпе.

– У свакој утакмици ћемо ићи на победу. Желимо да будемо први и освојимо титулу. Велики успех за мене и мој стручни штаб би био да што више дечака из ове екипе заигра за први тим Црвене звезде и да буду важни у сениорском фудбалу.

Што се припрема тиче, бисери које ће на терену предводити Вукичевић, Радоњић, Гојков ће радити у Београду до 22. јула када путују на припреме.

Бићемо седам дана у Врњачкој Бањи. Имамо довољно времена да се спремимо за почетак првенства. Практично месец дана квалитетног рада – закључио је Николић.

Претходни текстКадети у ниском старту
Следећи текстНаисус изборио мајсторицу