Кадети у ниском старту

84

Кадети Црвене звезде почели су припреме за сезону предвођени новим тренером Слађаном Николићем, али са истиим амбицијама које гласе освајање шампионске титуле, уз незаобилазни развој фудбалера.

На првом тренингу, Николић је на располагању имао 20 фудбалера, то су: Јован Миладиновић, Коста Недељковић, Матеја Остојић, Алексеј Вукичевић, Лука Ђокић, Дарис Каришик, Лука Стојсављевић, Давид Ђурић, Лазар Ђурић, Алекса Цветковић, Јован Шљивић, Матеја Радоњић, Новак Гојков, Јован Мијатовић, Вељко Вукојевић, Стефан Миладиновић, Вељко Димитријевић, Матеја Бубањ, Лука Николић и Андреј Шкобаљ.

Ново лице је Алекса Цветковић, везни фудбалер који је стигао из ОФК Раднички Ниш. Такође, ту је и неколико фудбалера рођених 2006. и 2007. године који су прошле сезоне наступали за пионире – Јован Миладиновић, Матеја Остојић, Давид Ђурић и Вељко Вукојевић. Дакле, нешто подмлађена екипа, али окосница екипе је ту. Фудбалери попут Вукичевића, Бубња, Шљивића су и претходне сезоне наступали за кадете и правили разлику, а сада ће још искуснији бити спремни за додатни искорак.

Кадете ће тренирати у Београду до 22. јула када одлазе на седмодневне припреме у Врњачку Бању. Чека их шест утакмица у припремном периоду, али ће противници бити у међувремену одређени.

Претходни текстГајић: Почетак против Војводине на највишем нивоу
Следећи текстНиколић: Талентована смо екипа, идемо на титулу