Боксерски спектакл: Звезда дочекује Витезове

432

Боксерски клуб Црвена звезда одржао је конференцију за медије у Прес центру СД Црвена звезда пред меч Регионалне лиге против екипе Витезови из Загреба.

Конференцији су присуствовали првотимци нашег клуба, а присутним новинарима обратили су се директор Предраг Лечић, тренер Миодраг Милић и председник клуба Зоран Манојловић.

На претходној конференцији смо истакли да је наш циљ освојити све. Тако ћемо се понашати и овога пута у недељу, када буду дошли наши пријатељи Витезови из Загреба. Витешки ћемо их сачекати и дочекати, али их витешки нећемо пустити да однесу бодове из Београда. Након тога, следећег петка креће и плеј-оф Суперлиге Србије када боксујемо против Наисуса где очекујемо победу, јер Звезда је одлучила да ове године постане шампион Србије у боксу – рекао је Предраг Лечић, директор БК Црвена звезда.

Црвену звезду ће у дуелу против екипе Витезови Загреб која је на програму у недељу 4. јула од 20 часова на Ади циганлији представљати: у конкуренцији до 18 година Момчило Јањић (до 60кг) и Радомир Јовановић (до 64кг), а у сениорској конкуренцији Кристијан Јовановић (до 56кг), Немања Гавриловић (до 60кг), Огњен Вујичић (до 64кг), Вахид Абазов (до 69кг), Сандро Полетан (до 75кг), Алекса Марковић (до 81кг), Садам Магомедов (до 91кг) и Милутин Станковић (преко 91кг). Уз првог тренера Миодрага Милића, у стручном штабу су и Миодраг Радић, као и Дани Гогија, лични тренер Вахида Абазова који је помогао у припреми наших боксера за предстојеће мечеве.

Очекује нас дерби, не само 2. кола наше групе, већ дерби Регионалне лиге. И ми и Хрвати смо озбиљно схавтили ово такмичење, улазимо у овај меч са најјачим саставима и очекујем један добар меч који ће се ,верујем, месецима касније препричавати. Хрватска екипа долази у најјачем саставу, са 4-5 веома трофејних боксера који су освајачи европских и светских медаља. Што се самог меча тиче очекујем победу и да се наш низ од осам победа настави. Даћемо све од себе и живимо за дан да савладамо загребачке Витезове – истакао је тренер Звездиних боксера Миодраг Милић.

Председник клуба Зоран Манојловић верује да ће црвено-бели остварити тријумф.

Пожелео бих такмичарима Црвене звезде да у недељу буду што бољи, што ватренији и да забележе тријумф – поручио је Манојловић.

Сусрет два најбоља клуба из Србије и Хрватске биће и хуманитарног карактера, као помоћ малој Нини која се лечи у Русији – СМС 1019 на 3030.

Желео бих да се захвалим Граду Београду и Секретаријату за спорт који нам је кроз програме омогућио финансије и помажу нам да представимо Београд и Србију у што бољем светлу. Иако ће на Ади циганлији у недељу бити слободан улаз Боксерски клуб Црвена звезда позива све љубитеље бокса да дођу и погледају боксерски спектакл, али и да симболично њихова улазница за тај дуел буде СМС порука 1019 на 3030 за нашу малу Нину која се тренутно лечи у Русији и надамо се да ће опоравак да јој протекне како треба – закључио је Лечић.

Претходни текстСтанковић: Крстичић и за терен и за свлачионицу
Следећи текстПеторица омладинаца у Графичару