Станковић: Крстичић и за терен и за свлачионицу

36

Ненад Крстичић се вратио у табор Црвене звезде, а тренер Дејан Станковић је изнео своје импресије о доласку новог-старог везисте црвено-белих.

Не треба трошити речи о Крстичићу, пре свега као човеку и некоме ко је имао огромну жељу да се врати у Црвену звезду, на место где је учествовао у историјским резултатима. Био је озбиљан шраф у тиму који је играо у Лиги шампиона и освојио титулу, тако да је неко ко познаје ДНК Црвене звезде. Биће велико појачање, како на терену, тако и у једној компактној групи играча какви су тренутно ови момци. Крстичић је био жеља клуба, свих навијача и наравно моја лично. Захвалио бих се на свему што је урадио и исказао бих му велико поштовање. Ми који смо у клубу, знамо добро шта је све урадио, да би се поново вратио и желимо му велику добродошлицу, да се спремимо добро и чека нас један озбиљан заједнички пут – нагласио је Станковић.

Шеф стручног штаба је истакао да ће Крстичић допринети стабилности на средини терена, а осврнуо се и на досадашњи припремни период,

Све иде по плану, тренинзи и пријатељске утакмице. Растемо из дана у дан. Са Крстичићем добијамо на стабилности и сигурности, као и могућност да мењамо везни ред како нам одговара на основу наше игре и јачине противника. Са њим добијамо карту више у сваком смислу те речи. Што се припрема тиче, нема никаквих проблема, осим што је мало присутан умор. Било би глупо да га нема на припремама, али је то умор са осмехом на моје велико задовољство. Јер када група заједно побеђује, зна заједно и да пати. Знамо шта нам је чинити и за сада све како смо замислили – подвукао је Станковић.

Претходни текстКрстичић поново у Звезди
Следећи текстБоксерски спектакл: Звезда дочекује Витезове