Ераковић:Полако се уигравамо

34

Штопер Црвене звезде рођен 2001. године Страхиња Ераковић после повреде која га је спутала да наступа за наш тим у пролећном делу прошле сезоне вредно се припрема заједно са осталим црвено-белим момцима у Аустрији за предстојеће изазове и истиче да се фудбалери Црвене звезде налазе на правом путу.

Напорно тренирамо, имали смо тренинг у Србији, а у Аустрији смо наставили са озбиљним радом. Два тренинга дневно нас доста изморе, али је то прави пут како бисмо спремни дочекали почетак сезоне. Уз то ће нам припремне утакмице доста помоћи да се што боље уиграмо. Сваке припреме нам све лакше падају јер смо се већ навикли на овакав начин рада, али наравно да су тренинзи као и увек доста тешки – истакао је Ераковић.

Говорио је млади дефанзивац нашег клуба и о саветима које црвено-бели добијају од Станковића.

– Шеф стручног штаба нас неретко саветује, углавом су то уобичајене ствари, како да стојимо на терену, сад се ради мало и на тактици, а почели смо да увежбавамо и неке шаблоне.

Осврнуо се Ераковић и на одлазак старијег колеге Милуновића, као и долазак Александра Драговића у Црвену звезду.

Много ми је жао због Милуновићевог одласка, од њега сам много научио и драго ми је што сам имао прилику да играм са њим. На његово место долази Драговић, он је велико име и надам се да ћемо добро сарађивати – рекао је Ераковић.

Следећу утакмицу црвено-бели играју у четвтак 1. јула против Ариса, а присуство публике на овом мечу неће бити дозвољено због рестриктивних мера аустријских власти изазваних пандемијом корона вируса.

Претходни текстНови значајни попусти за чланове
Следећи текстСедми тренинг у Аустрији – Напоран рад и после утакмице