Нови значајни попусти за чланове

30

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља да обезбеђује бенефите за своје чланове, а све у оквиру акције “Јун је месец чланова”. Компанијама које су омогућиле попусте за чланове црвено-беле породице придружио се и француски бренд “Петит Батеау” који је спремио попусте од 10%.

Наш клуб је јун месец посветио свим симпатизерима Црвене звезде који су током овог месеца стекли многробројне погодности. После потписивања уговора са компанијама “Цептер”, “Промода”, теретанама “Кингдом”, “Београдским драмским позориштем” и Домом здравља “Визим” на ред је дошао и бренд изузетно квалитетне дечије одеће “Петит Батеау”. Малопродајно место бренда “Петит Батеау” налази се у улици Кнеза Михаила 47, а сви чланови црвено-беле породице имаће прилику да искористе попусте од 10% у овом објекту.

Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић истакао је да је Црвена звезда потписивањем овог уговора још једном показала да мисли на све чланове, па и оне најмађе.

Потписивањем данашњег уговора ми смо се договорили да и најмлађи, односно њихови родитељи имају могућност да за децу набављају одећу по повољнијим условима. Ради се о познатој компанији која је лидер у области дечије гардеробе и свега онога што деци припада, једна таква компанија је прихватила сарадњу са Црвеном звездом да наши чланви могу користити све оно што ова компанија у свом производном програму на нашем тржишту има – истакао је Мијаиловић.

Задовољан због остварене сарадње са нашим клубом био је Предраг Козић, преставник бренда “Петит Батеау“.

Велика нам је част бити део породице Црвене звезде, нашег највећег фудбалског клуба. Компанија “Петит Батеау” је једна од највећих светских компанија препозната по најквалитетнијој одећи за децу. Све што је везано за децу, везује се за спорт и здрав живот, тако да је сасвим логично да од када смо присутни у Србији потражимо и праве партнере. Као највећи и за сада нама најважнији партнер у Србији постаје Црвена звезда и због тога нам је велика част и задовољство. За почетак ћемо да омогућимо значајне попусте за куповину одеће коју производи “Петит Батеау”, а ради се о веома квалитетној компанији која производи одећу за децу од природних материјала. Јако нам је битно да што више деце у Србији буде у могућности да носи квалитетну одећу. Касније ћемо покушати да сарађујемо и у неким другим активностима, кроз неке промоције и догађаје да покушамо да се укључимо у спортски живот Црвене звезде. Фудбалски клуб Црвена звезда као наш највећи и најважнији фудбалски клуб и ми као један од најпознатијих и најјвалитетнијих брендова у производњи дечије одеће мислим да одговарамо тим највишим стандардима и захтевима који су пред нама – истакао је Козић.

Претходни текстЗвезда у Требињу отворила караван
Следећи текстЕраковић:Полако се уигравамо