Звезда донирала дресове Вележу

51

Црвена звезда је у оквиру сарадње са „Моцартом“ и овог месеца поделила дресове и опрему коју носе наши првотимци – Вележу из Невесиња.

Дочекани смо са осмесима, а усрећили смо их пригодним поклонима. Верујемо да ће их овај гест усрећити и мотивисати да у наредној сезони пруже што боље резултате. Реч је о клубу који се такмичи у другом рангу исток лиге Републике Српске.

Председник удружења наших навијача у Невесињу Синиша Граховац изразио је велико задовољство акцијом Црвене звезде.

Ова акција нам је добро дошла из више разлога, први је тај што смо имали прилику да упознамо људе из клуба са којима смо увек фантастично сарађивали, а други је свакако донација опреме за Вележ који следеће сезоне слави 90 година постојања, а наша идеја је да угостимо Звездине ветеране, као што смо и пре три године учинили. Наше удружење је формирано на дан оснивања Црвене звезде, што је нека врста симболике. Од 800 до 100 имамо чланова са сталним чланским картама, такође се трудимо да идемо на сваку утакмицу. Није нам Маракана ни тако близу, 450 километара, али заиста настојимо да у сваком тренутку пружимо подршку вољеном клубу – рекао је Граховац.

Велики број пријатеља клуба из Невесиња је дошао, а сарадња Црвене звезде и Вележа има богату историју, јер су наши ветерани попут Боровнице, Аћимовића и других, долазили ту да играју фудбал и били сјајно угошћени. Огроман број деце је такође дошао, који су здушно Црвеној звезди пожелели срећу у наредној сезони. С друге стране, ми ћемо наставити да у сарадњи са „Моцартом“ делимо дресове и опрему клубовима из нижих лига.

Претходни текстСинанчевићу злато на 74. Првенству Балкана
Следећи текст“Pick N` Talk” E17 – Филип Сунтурлић