“Pick N` Talk” E17 – Филип Сунтурлић

60

КК Црвена звезда мтс потрудио се да у сезони 2020-2021 која се завршила триплом круном црвено-белих понуди нашим навијачима и нешто ново, посебно у временима када нисмо имали подршку са трибина и оно што нашем клубу доноси немерљив допринос – навијаче.

Међу новим садржајима у данима и месецима када смо играли утакмице без подршке публике, али смо желели да јој представимо наш клуб “изнутра” и покажемо како он фукционише је и подцаст “Pick N` Talk”. Прва сезона завршава се 17. епизодом у којој је гост директор клуба Филип Сунтурлић.

У епизоди која представља “специјал” пред летњу паузу, Филип говори о свим изазовима са којима се Клуб суочавао у претходном периоду, вредностима система који је изграђен у Клубу који је постао стандардан члан евролигашке породице, значају сваког члана Клуба за систем Црвене звезде, бројним малим и великим стварима које чине свакодневни живот Црвене звезде, видљивим и “невидљивим” проблемима са којима се бори Црвена звезда, повратку имиџа и угледа, бројним признањима, новим идејама, победама и поразима црвено-белих на том путу, али и свом путу као кошаркаша, па касније и као део менаџмента Црвене звезде у којој је постао најмлађи генерални менаџер једног евролигашког клуба.Зашто црвена тачка и “минимализам” на шампионској мајици имају много веће значење, и како је систем који је направљен доласком председника клуба Небојше Човића уз људе који вредно раде у клубу већ годинама успевао да преброди многа искушења…

О томе и плановима за блиску и даљу будућност КК Црвена звезда, у 17. епизоди, уједно и последњој пред летњу паузу са Иваном Минићем и Миланом Дозетом разговара Филип Сунтурлић.

КК Црвена звезда потрудиће се да у новој сезони овај подцаст буде још бољи, јер је основна идеја да овај формат остане забележен и за неке нове Звездаше у годинама и деценијама које долазе. А у међувремену вас очекују и још неки специјали које припремамо.

Све епизоде прве сезоне подцаста “Pick N` Talk” можете погледати испод 17. епизоде којом затварамо шампионску сезону у којој су освојена три трофеја.

Претходни текстЗвезда донирала дресове Вележу
Следећи текстПрошло је 15 година од одласка нашег Бобана