Пети тренинг у Аустрији – Звезда наставила у истом ритму

53

Фудбалери Црвене звезде су одрадили још један тренинг на припремама у Штегерсбаху, у Аустрији. С обзиром на то да је јутарњи тренинг био изузетно напоран, поподне су црвено-бели имали нешто лакше задатке, а све је трајало нешто више од 45 минута.

Тренинг који су играчи нашег клуба обавили пре подне био је веома напоран, а радило се како на вежбама снаге, тако и са лоптом, играјући на два гола.
Вечерњи тренинг био је временски знатно краћи, отприлике једно „полувреме“. Екипа је била спремна за рад и пре договореног времена, што говори да су изузетно расположени за рад и да са великом жељом приступају својим обавезама, како би старт такмичарске сезоне дочекали што боље припремљени.

Почетак тренинга обележило је истрачавање два круга на већем помоћном терену како би се наши првотимци загрејали. Потом је уследила вежба пас игре. „Манекени“ су били распоређени по терену, а наши фудбалери су се сјајно разумели у овом сегменту игре, као што је то случај и на самом терену.

У финалном делу, тим је уживао у игри на два гола. Подељени у две екипе уз присуство двојице џокера, играчи су одиграли узбудљиву партију као што је то био случај и јутрос, када смо имали прилику да видимо доста лепих голова и потеза који нису изостали ни поподне. Тренер Дејан Станковић је овога пута нешто чешће прекидао игру како би дао корисне савете својим играчима.

Тренинг је завршен истезањем на трави и боравком у леду како би се мишићи опустили након овог изузетно захтевног рада. Црвено-бели већ сутра настављају у истом темпу, а поново ће на програму бити два тренинга, пре и после подне.

Претходни текстЧетврти тренинг у Аустрији – Рад са лоптом гарант за осмехе
Следећи текстНикола Станковић: Сањам деби пред пуном „Мараканом“