Звездин последњи корак у сезони!

64

Кошаркаше Црвене звезде у недељу очекује последњих 40 минута кошарке у такмичарској сезони 2020-2021.

После 78 утакмица, борбе са короном и одсуством готово целог играчког погона због вируса током сезоне, бројних повреда које су црвено-беле ометале да се у пуном саставу боре за трофеје, изузетно тешких путовања, бројних судијских неправди које нас не мимоилазе ни у финалу Суперлиге (због чега је наш клуб затражио и експертизу суђења друге утакмице финала плеј-офа Суперлиге) дошли смо до последњег корака…

Ова изузетно тешка сезона завршава се мајсторицом коју црвено-бели играју против екипе Меге у хали Александар Николић.

Црвено-бели су уморни, десетковани…али и такви желе триплу круну! А мало ко нам је давао тамо у децембру шансе да ћемо у сезони освојити макар и један трофеј!

Све речено се заборавља уз подршку наших навијача који су и ове сезоне показали зашто су то што јесу – наш прави и једини шести играч!

Кошаркашима Црвене звезде у недељу мтс потребан је сваки глас и длан како би пребродили све и сезону завршили на паркету хале „Александар Николић“ са још једним пехаром – 21. У историји клуба!

Тренер Дејан Радоњић је најављујући ову утакмицу био врло јасан и директан:

Желимо трофеј и морамо пронаћи енергију за још један меч у овој сезони! Сваки глас са трибина, без обзира колико људи буде било у хали, биће нам мотив више да превазиђемо огромне проблеме..“рекао је тренер црвено-белих и додао да још увек нема ни прогнозе лекара ко би могао да му буде на располагању у недељу увече на утакмици против Меге.

Прошли смо заједно Нови Сад и освојили куп. Заједно смо дошли и до трофеја АБА лиге против Будућности… Остао је још један корак да дођемо до трофеја и у Суперлиги Србије – направићемо га, али то можемо само заједно! Бољег примера ове сезоне од утакмица против Фенербахчеа, Реала, Олимпијакоса, Жалгириса, АЛБЕ… нема. Губили смо их на једну лопту без подршке са трибина.

Екипа Црвене звезде у недељу ће одиграти 79. званичан меч у овој сезони и то у 4 такмичења. Пре него што се спусти завеса на ову сезону остао је још један циљ –
„трипла круна“ !

Претходни текстЗвездини повратници
Следећи текстДоминација Црвене звезде у дисциплини флорет