Радоњић: Морамо да пронађемо додатну снагу

30

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у недељу екипу Меге у последњем мечу ове сезоне, уједно и „мајсторици“ суперлиге Србије.

Уморни и исцедјени Црвено-бели су након убедљиве победе у првој утакмици, доживели пораз у другом мечу у петак, па ће се након освојеног купа и АБА лиге, за трећи трофеј ове сезоне борити у недељу у хали „Александар Николић“ од 20.30 часова.

Тренер Дејан Радоњић има пуно проблема пред ову утакмицу, али верује да ће црвено-бели пронаћи додатне резерве и снаге, да и поред скраћене ротације и повреда одиграју меч вредан титуле:

Изузетно лоша прва четвртина је утицала на даљи ток утакмице у петак. Мега је показала квалитет и таленат и у том мечу, са друге стране, апсолутно сам свестан потрошње код наших играча, и још свеснији проблематике коју изазивају бројне повреде. Желимо трофеј и морамо пронаћи енергију за још један меч у овој сезони! Сваки глас са трибина, без обзира колико људи буде било у хали, биће нам мотив више да превазиђемо огромне проблеме. У овом тренутку не знамо ко ће бити спреман за утакмицу – рекао је тренер црвено-белих.

Екипа Црвене звезде у недељу ће одиграти 79. званичан меч у овој сезони и то у 4 такмичења: Евролиги (34), АБА лиги (26+8), Купу Радивоја Кораћа (3) и Суперлиги Србије (7).

Претходни текстЗвездани моменти – Главом против Јанг Бојса
Следећи текстЗвездини повратници