Попуст за чланове у БДП-у

43

Црвена звезда је наставила са изненађењима за своје чланове у јуну месецу. Акцији давања бенефита се прикључило и Београдско драмско позориште које ће од следеће сезоне обезбедити 20 посто попуста за све чланове црвено-беле породице. Подсећамо, уговор са БДП-ом је потписан пре две године, тада је попуст био 10 посто, а сада је дупло увећан.

Црвена звезда је јун посветила свим симпатизерима. Након компанија „Цептер“ и „Промода“, као и теретане „Кингдом“, и „Београдско драмско позориште“ је омогућило попуст за чланове нашег клуба.

И током наредних недеља имаћемо бројне занимљивости због којих ће многи бити задовољнији што су део Звезде. Наш клуб се потрудио да навијачима донесе низ интересантних и лепих вести, тако да ако нисте још увек чланови Црвене звезде, пожурите и што пре то постаните.

Члан нашег клуба можете постати сваког радног дана у Сервису за чланство, од понедељка до петка, између 11 и 19 часова. Посвећено особље овог сервиса доступно је члановима у сваком тренутку и они су ту да помогну по било ком питању везаном за клуб. Просторије Сервиса се налазе на западној трибини стадиона, улаз поред музеја.

Цена чланства износи 1200 динара и сви могу постати део Црвене звезде и обезбедити бројне погодности.

Претходни текстЧеп за хендикеп – прикупљено 11 кутија!
Следећи текстЗвезда завршила сезону турниром Дунав лиге у Мађарској