Чеп за хендикеп – прикупљено 11 кутија!

54

Данас је на стадиону „Рајко Митић“ одржана акција преузимања чепова који су протеклих месеци скупљани на нашем стадиону. Укупно 11 кутија са чеповима предато је удружењу „Чеп за хендикеп“, а Црвена звезда се учешћем у овом значајном пројекту још једном се показала као друштвено одговорна организација.

Организатор овог пројекта Зоран Мартинов се захвалио Црвеној звезди на сарадњи у овој акцији.

Има пуно добрих људи који учествују у акцији. Презадовољни смо урађеним. У прошлој години смо купили 13 ортопедских помагала и то је веома добар успех имајући у виду целокупну ситуацију са пандемијом корона вируса. Надам се да ћемо ове године учинити још више. Црвена звезда је дала велики допринос својим учешћем. За куповину једног половног ортопедског помагала потребно је између тоне и по и две тоне чепова, а за ново између пет и шест тона. Хвала Црвеној звезди на подршци и желим јој да још дуго буде на првом месту – истакао је Мартинов.

Ово је наставак успешне сарадње нашег клуба са удружењем „Чеп за хендикеп“. У јуну прошле године предато је такође 11 пуних кутија, а у новембру 2020. испоручено је чак 16, чиме је Црвена звезда дала значајан допринос овој акцији

Претходни текстКоктел за шампионе
Следећи текстПопуст за чланове у БДП-у