Црвено-бели на старту домаћег првенства против Златибора

71

Кошаркаши Црвене звезде само два дана након исцрпљујуће финалне серије АБА лиге и великог успеха којим је остварен један од главних циљева у сезони – окрећу се обавезама у домаћем првенству.

Први меч након велике победе над екипом Будућности у петак и освојене пете титуле првака региона, црвено-бели играју у понедељак од 18 часова у празној хали “Александар Николић” против екипе Златибора. Биће то први меч четвртфинала Суперлиге Србије, а да одмора за екипу Црвене звезде нема говори и податак да ће други меч ове серије (која се игра на две добијене утакмице) одиграти већ у уторак.

Тренер Дејан Радоњић: – Окрећемо се новим обавезама у трећем такмичењу домаћој лиги и утакмици са Златибором у којој смо фаворити. Имали смо два дана да се одморимо, освежимо током викенда и припремимо за ново такмичење које нас чека. Окрећемо се сада новим обавезама и утакмици у којој правим приступом треба да оправдамо улогу фаворита и забележимо победу на старту Суперлиге против екипе Златибора – рекао је тренер црвено-белих.

Одмах након меча у Београду, екипа путује за Златибор где ће одиграти други меч четвртфиналне серије која се игра на две добијене утакмице.

Црвена звезда је до сада у изузетно тешкој и згуснутој сезони у којој је додатно оптерећење представљао и велики број повредјених и играча који су имали вирус Цовид већ освојила два трофеја – Куп Радивоја Кораћа и АБА лигу пету у историји клуба.

Уколико се пласира у полуфинале, екипа Црвене звезде састаће се са екипом чачанског Борца.

Претходни текстПобеда Звездe над Марибором у Регионалној лиги
Следећи текстЏајо, срећан рођендан!