Мијаиловић: Са Станковићем у нове победе

29

Задовољан због наставка сарадње између Црвене звезде и Дејана Станковића која ће трајати и наредне три године, је и председник нашег клуба Светозар Мијаиловић.

Станковић је показао да је прави шампион, да је звездаш који је играчки постигао много и његова тренерска функција је потврдила да ће и у томе постићи врхунске резултате. Звезда очекује да се настави у овом маниру, са циљем да унапредимо игру и резултате које очекујемо у европским такмичењима у наредној сезони. Станковић је створио добар тимски рад, играчи су остварили постављене циљеве за ову годину, уз још један који нас очекује. Надам се да ћемо то успешно пребродити и доћи до веома успешне сезоне у овом циклусу у ком се такмичимо – почео је Мијаиловић.

Као велики квалитет Станковића, Мијаиловић види у томе што је Мистер својевремено био и светски познат фудбалер, а сада претендује да то учини и као тренер.

Станковић има предност у том смислу што је био врхунски играч и зна какви су захтеви модерног фудбала. Тренирали су га многи познати тренери, доста је научио од њих и што је најважније, способан је да то примени у пракси. Резултат није изостао, али иза свега тога стоји рад и жеља играча да испоштују тренерове захтеве. Верујем да ће се у том духу наставити даља сарадња – закључује Мијаиловић.

Претходни текстMркела: Нови уговор доказ поверења
Следећи текстЗвезда одбранила своју тврђаву, са 2:0 иде у Подгорицу