Mркела: Нови уговор доказ поверења

23

Црвена звезда је продужила уговор са актуелним тренером Дејаном Станковићем до 2024.године. Спортски директор нашег клуба истакао је задовољство што је клуб потписао нови уговор са досадашњим шефом стручног штаба.

Ово је сигурно један леп дан за све звездаше, Дејан Станковић је продужио уговор са Црвеном звездом. Продужетак сарадње представља доказ поверења које клуб показује према тренеру. Мислим да је Станковић одрадио сјајан посао у последњих годину и по дана. Резултати су били изванредни и очекујем да се у предстојећем периоду понове – казао је Мркела.

Спортски директор црвено-белих је нагласио циљеве клуба у будућности, а осврнуо се и на досадашњу сарадњу са Станковићем.

Наш циљ је да увек идемо напред, да подижемо лествицу навише. Протеклих година смо направили сјајне резултате. Желимо да са Станковићем на челу направимо искорак и у Европи и када су у питању домаћи оквири и да се Црвена звезда врати на стазе старе славе које су започеле неке старије генерације. Дејан Станковић и ја имамо свакодневну комуникацију. Стално радимо анализу утакмица које су се одиграле за викенд и правимо планове за будућност. Имамо доста добру сарадњу и мислим да резултати то и показују – закључио је Мркела.

Претходни текстТерзић: Настављамо где смо стали
Следећи текстМијаиловић: Са Станковићем у нове победе