Владимир Цветковић – У сусрет 80. рођендану великана Црвене звезде

67

Када се говори о богатој историји СД Црвена звезда, најважнијим догађајима у историји кошаркашког и фудбалског клуба који су постали црвено слово за све који воле Црвену звезду – једно има је увек присутно као незаобилазно.

Владимир Цветковић као кошаркаш, репрезентативац, бивши играч Црвене звезде, па касније први оперативац ФК Црвена звезда у време када је наш клуб постао првак Европе и света, 24.маја пуни 80 година.

„Цвеле“ је неко кога сваки Звездаш зна. Као што зна и шта је дао нашој Црвеној звезди. Неко који је био кошаркаш међу фудбалерима и фудбалер међу кошаркашима али на првом месту човек који и данас воли Црвену звезду свим својим бићем. Искрено и из срца… Зато је КК Црвена звезда у сусрет 80. рођендана Владимира Цветковића припремила велики интервју са великаном КК Црвена звезда о његовим почецима, првим кошаркашким данима, највећим успесима као играча, касније и првог оперативца ФК Црвена звезда, КК Црвена звезда данас и подршци за црвено-беле које прати сваку утакмицу, уз бројне анегдоте и информације које ћете по први пут моћи да чујете.

Као најаву овог интервјуа човека који је значајан за прошлост, садашњост и будућност Црвене звезде који ће бити објављен 24.05.2021. године на 80.рођендан Владимира Цветковића погледајте и краћи видео:

Претходни текстХвала вам пријатељи
Следећи текстШљивићеве мајсторије за победу кадета