Тежак пораз Звезде у Суботици

60

Фудбалерке Црвене звезде доживеле су убедљив пораз од СПартака у Суботици резултатом 7:0 у мечу предпоследњег кола плеј-офа Суперлиге.

Црвено-беле нису успеле да пруже јачи отпор шампионкама Србије које су у потпуности надиграле наш тим и на крају заслужено славиле високим резултатом.

Звездине фудбалерке се налазе на 3. месту на табели са истим бројем бодова као и четвртопласирана Слога из Земуна. У последњем колу плеј-офа Суперлиге Србије Црвена звезда управо дочекује Земунке.

СПАРТАК – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 7:0 (4:0)

Суботица – Градски стадион. Судија: Мима Станковић. Стрелци: Филиповић у 17, 34, 43. и 85. минуту, Ступар у 20. и 55. минуту и Зефос у 63. минуту за Спартак. Жути картони: Ђорђевић, А.Савановић (Црвена звезда).

СПАРТАК: Костић, Нађ, Словић, Фидлер, Ћирић (Зефос од 61. минута), Филиповић (Рајић од 89. минута), Куси, Голубовић (Гаковић од 73. минута), Илић, Шарић, Ступар (Марковић од 89. минута).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Ђорђевић, Миладиновић, Миловић, А.Савановић, Тенков, С.Савановић, Николић, Поповић, Манчић (Милошевић од 46. минута), Васовић.

Претходни текстПионирке шампионке Србије!
Следећи текстЦрвена звезда води у финалној серији!