Станковић: Немам шта да замерим играчима

94

Фудбалери Црвене звезде су одиграли нерешено на гостовању против Рада – 2:2, у оквиру 35. кола Суперлиге Србије. Голове за наш тим на данашњем сусрету су постигли Милан Павков и Филипо Фалко, а утиске после меча изнео је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Добро смо отворили данашњу утакмицу, одиграли коректно у првом полувремену. Могли смо доста голова да постигнемо, а када то не урадите док имате шансе, онда можете да дођете у проблем. Контролисали смо утакмицу, водили смо 2:0, али знате како, доста је данас на терену утицао фактор мотивације. Једноставно, момци су дали све од себе, али је можда ривал више желео овај резулатт од нас – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Тренер црвено-белих поручио је да нема шта да замери својим изабраницима, али и истакао да морају да буду свесни колику тежину носи дрес Црвене звезде.

Немам шта да замерим момцима, одиграли смо нерешено, идемо даље. Играчи морају да буду свесни чињенице чији дрес носе. Могли смо да реализујемо своје прилике, али нисмо успели у томе и на крају је остао нерешен резултат – закључио је Дејан Станковић.

Претходни текстРад – Црвена звезда 2:2 (1:2)
Следећи текстЗвезда прегазила Партизан за полуфинале плеј-офа